SON DAKİKA



Haber > Dünya > Trump’ın sağ kolundan acı itiraf

Trump’ın sağ kolundan acı itiraf

13 Nisan 2020 Pazartesi - 10:20




Korona virüs salgınında 22 binden fazla kişinin hayatını kaybettiği ABD’den dikkat çeken bir itiraf geldi. ABD Başkanı Trump ile salgınla ilgili en yakın çalışan isim olan Dr. Anthony Fauci, önlem almakta geç kaldıklarını belirterek, “Başından beri her şeyi kapatsaydık durum daha farklı olurdu” dedi.





ABD’de korona virüsle mücadele timinin başında yer alan Dr. Anthony Fauci’den acı bir itiraf geldi. Yasakların daha önce gelmesi durumunda can kaybının bu kadar yüksek olmayacağını belirten Fauci, kasım ayında yapılması planlanan başkanlık seçimlerinin gerçekleşmesinin garanti olmadığına dikkat çekti.

ABD Başkanı Donald Trump’ın oluşturduğu korona virüsü ile mücadele timinde yer alan ve yaptığı açıklamalarla ABD halkının sevgisini ve saygısını kazanan Dr. Anthony Fauci flaş açıklamalarda bulunarak, bazı konularda geç kalındığını itiraf etti.

CNN’e konuşan Fauci, bu yıl Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinin yapılabileceğini “garanti edemeyeceğini” söyledi. Fauci, salgının sonbahar veya kış aylarında tekrar artabileceğini söylerken, “Eğer Covid-19 yasaklarını daha önce alsaydık yaşamları kurtarabilirdik. Başından beri her şeyi kapatsaydık durum daha farklı olurdu” dedi.

ABD’DE 22 BİNDEN FAZLA ÖLÜM

Corona virüse bağlı ölümlerde dünyanın en çok etkilenen ülkesi haline gelen ABD’de son 24 saat içerisinde 1831 kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı. Güncel verilerle birlikte salgının yeni merkez üssü olan ABD’de ölü sayısı 22 bini geçti.


Resmi verilere göre ülke genelinde yarım milyondan fazla korona virüsü hastası tespit edildi. En son verilere göre ABD’de 560 binden fazla korona virüsü vakası var

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap