SON DAKİKA



Haber > Dünya > Trump ile eşinin ABD'yi karıştıran görüntüleri

Trump ile eşinin ABD'yi karıştıran görüntüleri

18 Ağustos 2020 Salı - 14:13




ABD Başkanı Donald Trump ve eşi Melania Trump'ın uçaktan indiği sırada çekilen görüntüler, ABD Başkanı'nın eşini elini tutmaya çalışırken reddedildiğini gösterdi.





ABD lideri Donald Trump ile eşi Melanie'nın o görüntüleri sosyal medyayı salladı. Sadece sosyal medyada değil dünya medyasında gündem yaratan ve manşetlere taşınan bu görüntü, insanları da ikiye böldü.

Ona hak verenler olduğu gibi haksız bulanlar ya da yanlış yorumlandığını düşünenler de oldu. İşte dünyada gündem yaratan olayın perde arkası ve o anlarda yaşananlar...

Donald ve Melania Trump çifti, hafta sonunu New Jersey'de geçirdikten sonra Pazar akşamı Washington DC'ye dönüş yaptı.

5539089-2.jpg

Çift iniş yapan uçağın kapılarının açılmasının ardından merdivenlerden aşağı inerken, ABD Başkanı, eşi Melania'nın elini kavramak için uzandı ancak başarılı olamadı.


2-20200818132705.jpg

First Lady Melania Trump, elini hızla geri çıktı ancak bu durum ABD Başkanı'nı durdurmadı. Trump, Melania'nın elini tutmak için bir kez daha yeltendi.

O sırada elinde çantasını da tutmakta olan Melania Trump, kocasının elini tutmaktansa rüzgardan uçuşmaya yüz tutan eteğini tutmayı tercih etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap