SON DAKİKA



Haber > Dünya > Tecavüzcünün dilini kopardı

Tecavüzcünün dilini kopardı

13 Nisan 2015 Pazartesi - 14:42




Sokakta tecavüzcünün saldırısına uğrayan genç kadın, sapığın dilini ısırarak tecavüzden kurtuldu.





29 yaşındaki iki çocuk annesi Adele Barber, sabahın erken saatlerinde doktorla randevusuna yetişmek için aceleyle evinden çıktı. Saat 05.00 gibi evinden çıkan kadın, birkaç blok ötedeki doktoruna giderken arkasından gelen bir ayak sesiyle adımlarını hızlandırdı.

İngiltere'deki bir kasabada yaşayan kadın, kimsenin olmadığı sokakta saldırıya uğradı. Arkasından gelen adam kadını duvara sıkıştırıp tecavüze yeltendi. Sokak ortasındaki tecavüz girişimi sırasında kadını dudaklarından öpmeye çalışan sapık, dilini kadının ağzına dokundurunca olanlar oldu.

DİLİNİ KOPARDI

Korku içindeki kadın sapığın dilini ısırarak bir kısmını kaparttı. Kanlar içerisinde kalan sapık acıyla kıvranırken kadın kaçıp kendini kurtardı. Daha sonra yapılan araştırmada sapığın 28 yaşında akli dengesi yerinde olmayan Ferdinand Manila olduğu anlaşıldı. Daha önce de 3 cinsel saldırı suçu bulunan Ferdinand Manila, tutuklandıktan sonra akıl hastanesine yollandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap