SON DAKİKA



Haber > Dünya > Tatil keyfi kanlı bitti… Cinsel organına balık saplandı

Tatil keyfi kanlı bitti… Cinsel organına balık saplandı

25 Temmuz 2022 Pazartesi - 11:56




ABD’nin Florida kıyılarında arkadaşlarıyla yat gezisine çıkan 73 yaşındaki Katherine Perkins aslında sadece basit bir tatil yapmak istedi. Ancak işler istediği gibi gitmedi. Yaşlı kadın denizde yüzdüğü sırada bir yelken balığının saldırısı sonucu cinsel organından yaralandı.





Katherine Perkins arkadaşlarıyla keyifli bir vakit geçirmek istiyordu. 73 yaşındaki Perkins, 75 yaşındaki Louis Toth ve 77 yaşındaki Dominic Bellezza adlı üç arkadaş bu yüzden hep beraber tatil planı organize etti. Her şeyi planlayan arkadaşlar başlarına geleceklerden habersiz Florida'daki Stuart şehri yakınlarındaki St. Lucie Inlet'te tatil yapmaya başladı.

Üç arkadaş hep beraber denize girdi. Denize girmeleriyle beraber, büyüklükleriyle bilinen 100 kiloluk bir yelken balığı, sivri çenesiyle 73 yaşındaki Katherine Perkins’e yaklaştı. 

İşte işler o zaman karışmaya başladı. Yaşlı kadına yaklaşan yüzlerce kiloluktaki yelken balığı Perkins’i kasığından ve cinsel organından yaraladı.

Balık tarafından saldırıya uğrayan kadına olaydan hemen sonra arkadaşları tarafından müdahale edilse de bu pek de yeterli olmadı. 

Olayın ardından yaşlı kadın sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü. Yelken balığının saldırısına uğrayarak cinsel organından yaralanan kadın için gerekli tedaviler hastanede yapıldı.

ABD’li Katherine Perkins’in heyecanla başladığı tatili kanlı bitti…


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap