SON DAKİKA



Haber > Dünya > Suyun altındaki silüete dikkat! Saniyeler sonra dehşeti yaşadı

Suyun altındaki silüete dikkat! Saniyeler sonra dehşeti yaşadı

16 Mayıs 2023 Salı - 12:01




ABD'de balık tutan bir kişi dev köpekbalığının saldırısına uğradı. Söz konusu saldırı anbean kameraya yansırken olay dünyada ses getirdi.





Amerika Birleşik Devletleri'nin Hawaii bölgesinde çekilen görüntüler dünya basınında gündem oldu. 'Kalp durduran anlar' başlıklı haberde Scott Haraguchi isimli kişinin balık tutarken başına gelenler yer aldı.

'VIZILTI DUYDUM'

Okyanusun en vahşi ve tehlikeli hayvanlarından olan kaplan köpekbalığı tarafından saldırıya uğrayan Haraguchi, o anları anbean kaydetti. Olayın gündem olması üzerine yaşadıklarını yerel basına anlatan Haraguchi, ilk önce bir 'vızıltı' duyduğunu aktardı ve şöyle dedi:

'Suya doğru baktım ve büyük kahverengi bir şeyi gördüm. Beynim bunun bir kaplumbağa olduğunu düşündü ama sonra onun bir kaplan köpekbalığı olduğunu anladım'

YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA GELDİ


Görüntülerde Haraguchi'nin köpekbalığını tekmeleyerek tekneden uzaklaştırdığı görüldü. Yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise köpekbalığının Haraguchi'yi bir fok sandığı belirtildi.

Kaplan köpekbalıklarının nadiren insanlara saldırdığını belirten uzmanlar söz konusu balığın 8 metreye kadar büyüyebildiğini ve 650 kiloya kadar çıkabildiğini aktardı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap