SON DAKİKA



Haber > Dünya > Suudi Arabistan'da oy kullanmak için başkonsolosluğa giden Türk vatandaşının isyanı: Türkten çok Arap var oy kullanıyorlar

Suudi Arabistan'da oy kullanmak için başkonsolosluğa giden Türk vatandaşının isyanı: Türkten çok Arap var oy kullanıyorlar

05 Mayıs 2023 Cuma - 09:53




Yurt dışında oy verme işlemleri tüm hızıyla devam ederken, Suudi Arabistan'daki Türk Başkonsolosluğu'ndan gönderilen bir video dikkat çekti.





Vatandaşlık görevini yerine getirmek adına Suudi Arabistan'daki Türk Başkonsolosluğu'na giden bir vatandaşımız burada oy vermeye gelmiş çok sayıda Arap görünce telefonunu çıkardı ve o anları kameraya aldı.

oy-kullanma-1.jpg

Sadece bir ev parasına Türk vatandaşlığı satıldığı dönemde bu hakkı kazanmış kişilerin oy vermek için beklediğini gören Türk vatandaşı gördüğü tablodan duyduğu rahatsızlığı videonun üzerine düştüğü, “Türk’ten çok Arap var, oy kullanıyorlar. Çekeyim de halkımız görsün” notuyla gösterdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap