SON DAKİKA



Haber > Dünya > Steinmeier'dan Türkiye çıkışı

Steinmeier'dan Türkiye çıkışı

23 Mart 2017 Perşembe - 07:39




Almanya'nın yeni Cumhurbaşkanı Steinmeier, seçilir seçilmez Türkiye'yi eleştirmeye başladı. Nazi benzetmelerinin sonlandırılmasını istedi.





Almanya'nın yeni Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier, yemin töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan 'Nazi' benzetmelerini sonlandırmasını isteyerek eleştilerini sıraladı. Türkiye'nin ajanlık ve terör örgütü bağlantısı nedeniyle tutukladığı cezaevindeki Die Welt gazetesi muhabiri  Deniz Yücel'i serbest bırakmasını istedi.

ERDOĞAN ÜZERİNDEN TÜRKİYE'YE KÜSTAHÇA TEHDİT!

Pazar günü Cumhurbaşkanlığı görevini devralan Steinmeier, "Erdoğan, Türkiye'nin son yıllarda inşaa ettiği her şeyi tehlikeye atıyor" dedi. Steinmeier, Erdoğan'ın sözlerinin yıllardır işbirliği yaptığı ortaklarıyla ilişkileri bozma riski taşıdığını söyledi ve “On yıllardır elde edilen her şeyin yıkıldığını endişe ile izliyoruz” ifadesini kullandı.

TERÖRİSTİN SERBEST BIRAKILMASINI İSTEDİ!

Almanya Cumhurbaşkanı, Erdoğan'dan hukuk devleti ile medya ve gazetecilik özgürlüğüne saygılı olmasını ve Türkiye'de cezaevindeki Die Welt gazetesi muhabiri  Deniz Yücel'i serbest bırakmasını istedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap