SON DAKİKA



Haber > Dünya > Skandal görüntüler! Siyahi kadınla tokalaştıktan sonra bakın ne yaptı

Skandal görüntüler! Siyahi kadınla tokalaştıktan sonra bakın ne yaptı

05 Temmuz 2022 Salı - 18:52




İspanya Başbakanı Sanchez, başkent Madrid'de sokağa indi. Halk ile tokalaşan Pedro Sanchez’in siyahi bir kadınla tokalaştıktan sonra yaptığı hareket ile hem İspanya hem de dünya medyasında gündem oldu





Siyahi bir kadın tokalaşmak için Başbakan Pedro Sanchez’e elini uzattı.  Pedro Sanchez gülümseyerek siyahi kadınla el sıkıştıktan sonra arkasını dönüp uzaklaştıktan sonra ellerini silkeleyerek temizledi.

Sosyal medya kullanıcıları tarafından sıkça paylaşılan video insan hakları savunucuları tarafından ‘ırkçılık’ yapıldığı gerekçesi ile çokça eleştirildi. Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Sanchez’e ‘İspanya’da mültecilere yapılan polis müdahalesini ve pek çok mültecinin öldürülmesini’ hatırlattıkları videolar ile tepki gösterdi.

İnsan hakları savunucuları, bu hareketin ırkçılığı başlatmak için yeterli olduğunu ve bu örneğin daha büyük sorunlara yol açabileceğini de ekledi.

GÖÇMENLERE POLİS MÜDAHELESİ

İspanya Başbakanı Pedro Sanchez'in, Melilla kentine girmeye çalışırken öldürülen göçmenler için İspanyol polisine teşekkür etmesi gündem olmuştu. Polislerin açtığı ateşte 37'den fazla mülteci hayatını kaybetmiş yüzlerce göçmen ise yaralanmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap