SON DAKİKA



Haber > Dünya > Size inanan kalmadı artık...

Size inanan kalmadı artık...

22 Kasım 2016 Salı - 08:30








Şöyle bir maç nasıl anlatılır? Neresinden başlasam? Allah size akıl fikir versin. Bu kadar beceriksiz futbolcuyu nereden buldunuz? Sistem olmaz, taktik kabul etmez, hepsi arızalı. Şu halden sonra ne desek fayda eder? Dünyanın en iyi hocaları sırayla çalıştırsa yine bir şey olmaz. Hasta ettiniz Trabzonspor'u, mide krampları geçiriyor taraftar. Sadece konuşuyorsunuz sayın başkan. Futboldan bihabersiniz. Hala aynı telden çalıyorsunuz. Gayde bitti, bundan sonrası yok, boşuna nefes tüketmeyin. Size inanan kalmadı artık. Toptan değişim zamanıdır, düşün Trabzonspor'un yakasından! Hoca yollama dönemi eskide kalmış. Olur, olur biraz daha bekle, hep beraber gidersiniz! Madem öyleydi, Sadi Tekelioğlu ve Hami Mandıralı'yı niye yolladınız? Yetki başkasında mıydı? Hakem kötü, rakip kötü, bordo-mavili formaların içi boş...

Aklı yok gibi, yeteneksiz, çaresiz, neden o sahanın içinde olduğunu kavrayamamış futbolcu topluluğu. Her hareketiyle haykırıyorlar: "Biz bu takımın futbolcusu değiliz." Rakip takım sahada olmasa pas yaparak gol atın desen, vallahi kaleyi bulamazlar. Yazıklar olsun! Koca Trabzonspor'u ne hallere getirdiniz, kulübün parasıyla kulübü rezil ettiniz! 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap