SON DAKİKA



Haber > Dünya > Siyonist İsrail askerleri Filistinli kadından işte böyle korktu!

Siyonist İsrail askerleri Filistinli kadından işte böyle korktu!

02 Mayıs 2021 Pazar - 15:56




Filistin'i işgal altında tutan Siyonist İsrail'in askerleri, Filistinlilerden korkmaya devam ediyor. İsrail askerleri Filistinli kadından işte böyle korktu!





Filistin'i işgal altında tutan Siyonist İsrail'in askerleri, ellerinde her türlü silah ve mühimmat olmasına rağmen Filistinlilerden korkmaya devam ediyor.  7 Aralık 2017'de Siyonist İsrail askeri 16 yaşındaki Filistinli Fevzi el Cüneydi'yi gözlerini bağlayarak gözaltına almaya çalışmıştı. Cüneydi'nin etrafını çeviren 22 Siyonist İsrail askerinin korkusu ise gözlerinden okunmuştu. Aradan geçen zaman içinde Siyonist İsrail askerlerini Filistinlilere karşı korkusu giderek büyüdü.

FİLİSTİNLİ KADIN YÜRÜDÜ SİYONİST İSRAİL ASKERLERİ KORKTU

Bugün Batı Şeria'da Filistinli bir kadınla karşı karşıya gelen Siyonist İsrail askerleri korku dolu anlar yaşadı. Kadının elinde bıçak olduğunu öne süren Siyonist İsrail askerleri kendilerine doğru yaklaşan kadından geri adım atarak uzaklaşmaya çalıştı. 

KADINA ATEŞ AÇTILAR

Korkak Siyonist İsrail askerleri önce havaya bir el ateş açtı. Ardından ise Filistinli kadına ateş etti. Yaralanarak yere düşen  kadın ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kadının ağır bir şekilde yaralandığı açıklandı.


Olay Siyonist İsrail güçlerine ait resmi sosyal medya hesabından duyuruldu. Paylaşımda, "Bıçaklı bir kadın, Beytullahim kentindeki Gush Etzion Kavşağı’nda İsrail güçlerine saldırmaya çalıştı. Bir asker saldırgana ateş açarak onu etkisiz hale getirdi. İsrail güçlerinde herhangi yaralanma bildirilmedi” ifadeleri kullanılması Yahudilerin korkaklığını bir kez daha ortaya koydu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap