SON DAKİKA



Haber > Dünya > Seri katilin konuşma mesajları!

Seri katilin konuşma mesajları!

18 Ocak 2023 Çarşamba - 15:20




ABD'de 4 üniversite öğrencisini öldüren seri katil Bryan Kohberger hakkında korkunç bir detay daha ortaya çıktı. Kohberger'in kurbanlarını öldürmeden önce onlara nasıl yaklaştığı polis tarafından paylaşıldı.





Geçtiğimiz kasım ayında Idaho Üniversitesi kampüsü yakınlarındaki kiralık bir evde 4 öğrenci bıçaklanarak katledildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler konuyla ilgili soruşturma başlattı. Haftalar sonra yapılan tespitlerde olayın bir numaralı şüphelisi Idaho Üniversitesi'nde Kriminoloji alanında doktora öğrencisi olan Bryan Kohberger çıktı.

Kısa sürede yakalanan Kohberger, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Olayın gündem olması üzerine katilin sosyal medya paylaşımları ortaya çıktı. Kohberger'in 4 öğrenciyi öldürmeden önce psikolojik bir araştırma yürüttüğü ve Mayıs ayında öğrendiği bilgileri paylaştığı saptandı.

ÜST ÜSTE TACİZ MESAJLARI ATTI

Tüm bu gelişmeler yaşanırken dava sürecinde kan donduran bir detay daha ortaya çıktı. Katilin 4 öğrenciyi öldürmeden önce maktüllere defalarca mesaj atıp taciz ettiği belirlendi. Kurbanlarına ilk mesajı Ekim ayının başında atan Kohberger, cevap alamayınca üst üste farklı mesajlar attı. Ekipler ise mesajların genel olarak tanışma ve sohbet başlatma olduğunu söyledi.

KURBANLARLA ARASINDA BİR BAĞLANTI YOK


Söz konusu olay sonrası açıklamalarda bulunan davayı takip eden Shanon Gray isimli avukat, kurbanların cinayet öncesi Kohberger'i tanımadığını aktardı. Soruşturmanın devam ettiğini belirten Gray, kurbanlar ve Kohberger arasında daha önce bir konuşma geçtiyse dava dosyasında yer alacağını aktardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap