SON DAKİKA



Haber > Dünya > Seçim kampanyasında görevli 6 kişide koronavirüs tespit edildi

Seçim kampanyasında görevli 6 kişide koronavirüs tespit edildi

21 Haziran 2020 Pazar - 09:10




ABD Başkanı Donald Trump’ın Tulsa’daki seçim kampanyasında görevli 6 kişide koronavirüs tespit edildi.





ABD Başkanı Donald Trump, Corona virüs salgını nedeniyle ara verdiği miting programının ardından bugün ilk seçim mitingini Oklahoma eyaletinin Tulsa kentinde bulunan 19 bin kişilik spor salonunda yapacak.

Trump’ın Kampanya İletişim Direktörü Tim Murtaugh, yaptığı açıklamada, “Güvenlik protokolleri nedeni ile kampanyada görevli personellere yüzlerce defa Corona virüs testi yapıldı. Bugünde görevli personel mitingden önce Corona virüs testine tabi tutuldu. Testler sonucunda 6 görevlide Corona virüs tespit edildi. Görevlilere hızlı bir şekilde karantina tedbirleri uygulandı. Corona virüs pozitif olan kişiler veya pozitif kişiler ile teması olan hiç kimse bugünkü mitingde katılımcıların veya seçilmiş kişilerin yanında bulunmayacak. Önceden de açıklandığı gibi mitingden önce tüm katılımcıların ateşleri ölçülecek, maske ve el dezenfektanı dağıtılacak” dedi.

Öte yandan Beyaz Saray Basın Sekreteri Kayleigh McEnany, yaptığı açıklamada mitingde maske takmanın zorunlu olmayacağını ifade etmiş, “Ben de maske takmayacağım. Bu kişisel bir karar. Çünkü düzenli olarak test ediliyorum. Maske takmamanın benim için daha doğru olduğunu hissediyorum” demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap