SON DAKİKA



Haber > Dünya > Savaşıp onları yeneriz!

Savaşıp onları yeneriz!

22 Nisan 2017 Cumartesi - 09:29




Suriye Devlet Başkanı Esad, "Ülkenizdeki işgalcilerle savaşmaya hakkınız vardır. Amerikalılar ve Türkler güç kullanılarak çıkartılacaklar" dedi.





Ülkesinde düzenlediği varil bombalı ve kimyasal saldırılarda yüzbinlerce masumu katleden Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, DEAŞ'a savaş açan ve ülkedeki iç savaşı sonlandırmaya çalışan Türkiye'ye hadsizce ithamlarda bulundu.

Esad, Suriye'de teröristlerin eylemleri ile Türkiye ve ABD'nin bu ülkeye askeri müdahalesi arasında bir fark olmadığını iddia etti. Sputnik'e mülakat veren Esad, "Türk işgali ya da Amerikan askerlerinden bahsetseniz de -ki Amerikalılarınki de bir işgal- sahadaki teröristlerden bahsetseniz de aynı şey. Bunların arasında hiçbir fark yok" dedi.

SAVAŞIP ONLARI YENERİZ

Esad şöyle devam etti: "Ülkenizdeki işgalcilerle savaşmaya hakkınız vardır. Bu nedenle Amerikalılar, Türkler ve tüm işgalciler kendiliğinden ülkemizden gitmezlerse güç kullanılarak çıkartılacaklar. Şu anda önceliğimiz teröristlerin yenilgiye uğratılması. Teröristleri çeşitli bölgelerde yenilgiye uğratırsak, Türkler de dahil olmak üzere geri kalan tüm diğer güçleri kovmak çok kolay olacak. Ya kendileri giderler ya da savaşıp onları yeneriz, topraklarımızı koruruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap