SON DAKİKA



Haber > Dünya > Rusya'da yolcu uçağı düştü!

Rusya'da yolcu uçağı düştü!

11 Şubat 2018 Pazar - 14:36




Moskova'dan kalkan içinde 71 yolcunun olduğu bir yolcu uçağı düştü.





Rusya'nın Domodedovo Havalimanından kalkan ve içinde 65 yolcu ile altı mürettebat toplam 71 kişinin bulunduğu Saratov Havayolları'na ait Antonov An-148 tipi yolcu uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra düştü.

İKİ AYRI AÇIKLAMA GELDİ

Sputnik'in haberine göre, Moskova Acil Durumlar Baş İdaresi'nden yapılan açıklamada, uçağın Ramenskiy şehrinde düşmüş olabileceği ve kurtarma ekiplerinin bölgede arama çalışmaları başlattığı aktarıldı. Nitekim bir kaynak, Antonov An-148 tipi yolcu uçağının yerinin havadan yapılan arama sonucu tespit edildiğini ama ekiplerin henüz alana ulaşamadığını söyledi. Domodedovo Havalimanı'ndan bir kaynak da uçaktaki 71 kişinin 65'nin yolcu, 6'sının da mürrettebat olduğunu söyledi.

UÇAK RAMENSKOYE BÖLGESİNE DÜŞTÜ


DHA'nın haberine göre, Rusya'nın Domodedovo Havalimanından kalkan ve içinde 65 yolcu ile altı mürettebatın bulunduğu Saratov Havayolları'na ait Antonov An-148 tipi yolcu uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra düştü. Ria Novosti'ye konuşan bir acil servis görevlisi, uçağın Moskova'nın banliyösü Podmoskovye'in Ramenskoye bölgesine düştüğünü söyledi.

GÖRGÜ TANIKLARI: YANAN BİR UÇAK GÖRDÜK

Rusya'da Saratov Havayollarına ait yolcu uçağı ile Moskova'daki Domodedovo Havalimanından kalkışından kısa bir süre irtibat kesildi. Uçağın başkent Moskova yakınlarındaki Argunovo köyüne düştüğü öğrenildi. Görgü tanıkları, yanan bir uçak gördüklerini ifade etti. Yetkililer, uçaktan kurtulan olma ihtimalinin düşük olduğunu ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap