SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ronaldo’nun hareketi Coca Cola’ya pahalıya patladı! İşte maliyeti

Ronaldo’nun hareketi Coca Cola’ya pahalıya patladı! İşte maliyeti

16 Haziran 2021 Çarşamba - 10:01




Dünyaca ünlü Portekizli milli futbolcu Cristiano Ronaldo’nun geçtiğimiz gün basın toplantısında Coca Cola için yaptığı hareketin markaya maliyeti belli oldu.





2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Portekiz adına top koşturan Cristiano Ronaldo Maceristan maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında yaptığı bir hareketle gündeme oturdu.

Juventus’un yıldız ismi Ronaldo 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nın sponsorlarından olan  Coca Cola'nın basın toplantısı sırasında önünde durmasına müsaade etmedi. Ronaldo önünde Coca Cola’ları kameranın görüş alanından çıkarırken kenarda duran suyu önüne çekti ve "Su için" dedi.

BİR HAREKETİYLE COCA COLA'YA 4 MİLYAR DOLAR KAYBETTİRDİ

Dünyanın en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve yaptığı her hareket milyonlarca kişi tarafından takip edilen 36 yaşındaki Ronaldo’nun bu hareketi Coca Cola’ya pahalıya patladı.

Coca Cola'nın hisseleri 56.10'dan 55.22 Dolar'a geriledi .  Coca Cola’nın 242 milyar Dolar'lık hisseleri 4 milyar dolar gerileyerek 238 milyar Dolar'a düştü.


Kısacası ünlü içecek firmasının hisseleri yaklaşık 4 milyar Dolar değer kaybetti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap