SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin'in yeni askeri! 'Robo-Batman'

Putin'in yeni askeri! 'Robo-Batman'

06 Nisan 2023 Perşembe - 14:55




Aylardır devam eden Ukrayna'nın işgalinde Ruslar sık sık yayınladıkları propaganda videoları ile gündeme geliyor. Kremlin'in bu konu için yoğun çaba harcadığı biliniyor. Son olarak ise Rus ordusunda bir askerin ilginç görüntüleri ortaya çıktı, söz konusu o görüntüler dünyada ses getirdi.





Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 13. aya girildi. İşgal kuvvetleri ve Ukraynalılar arasındaki çatışmalar cephe hattında tüm kaosuyla devam ediyor.  Geçtiğimiz hafta ABD tarafından yapılan açıklamada 220 bin Rus askerinin öldürüldüğü bildirildi. Bu rakama göre günde 550 Rus askeri Ukrayna topraklarında can verdi. Kremlin tarafından ise ABD'nin açıkladığı bu sayıya dair henüz bir açıklama gelmedi.

PUTİN ZOR DURUMDA

Batıdan gelen tank ve silah desteğiyle beraber Rus ordusu iyice sıkıştı. Putin savaşı Ukrayna'nın doğusuna sürükledi ve cephe hattında hala çatışmalar devam ediyor. Rusya'nın son umudu ise Bakhmut. Aylardır çatışmaların devam ettiği şehri Rus ordusu sonunda kuşattı bölgenin kısa sürede el değiştirmesi beklenirken Ukrayna ordusu şehri savunmayı sürdürüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap