SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin’in ‘gizemli ailesi’ bir arada

Putin’in ‘gizemli ailesi’ bir arada

03 Ekim 2016 Pazartesi - 08:15




Putin’le ilişkisi olduğu iddia edilen Alina Kabaeva’nın iki çocukla birlikte bir etkinlikte görülmesi tartışma yarattı. Rus basını ‘Putin’in sır gibi





Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in beraber olduğu iddia edilen eski jimnastikçi Alina Kabaeva’nın, Moskova’da iki erkek çocuk ile buz pateni gösterisine katılması, siyasetçinin gözler uzak tuttuğu ailesinin gün yüzüne çıktığı yorumlarına neden oldu. Kabaeva ile ilişkisi 2008’e kadar uzandığı öne sürülen 63 yaşındaki lider, 2013’te iki kızının annesi Ludmila Putina’dan boşanmıştı. Özel hayatı hakkında sorulara yorum yapmaması ile bilinen Putin’in de birkaç yıl önce Olimpiyat madalyalı bir sporcu olan 33 yaşındaki Kabaeva ile nişanlandığı iddia edilmişti.

Güvenlik eşlik ediyor

Rus basınına konuşan bir görgü tanığı, Kabaeva’nın parmağında düğün yüzüğü olduğunu iddia ederken, Rus Moskovsky Komsomolets gazetesi de haberi “Yanınızda kimin oturduğunun farkında mısınız? Gurur duyun” cümleleriyle duyurdu. Kameralara çok fazla yakalanmayan eski sporcu, katıldığı etkinliklere devlet tarafından görevlendirildiği iddia edilen çok sayıda güvenlik görevlisi ile gidiyor. Kabaeva’nın mayıs ayında çıkan fotoğraflarıyla hamile olduğu iddia edilmiş, eylül ayında da ilk defa yüzükle görüntülenmişti. Çocukların ünlü jimnastikçiye ait olduğunu iddia eden Rus Uznayvse internet sitesi ise, yaşları bilinmeyen çocukların babalarının kimliği konusunun gizemini koruduğunu yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap