SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin'in başına ödül konuldu: Ölü ya da diri yakalayana dolar akacak

Putin'in başına ödül konuldu: Ölü ya da diri yakalayana dolar akacak

03 Mart 2022 Perşembe - 10:17




Ukrayna'daki Nazilere karşı askeri harekat başlatan Rusya lideri Putin'in başına ödül koyuldu. Rus bir iş insanı 'ölü ya da diri' deyip ilan verdi.





Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik askeri harekatı sürerken dezenformasyon  savaşı da tüm kızıyla devam ediyor.

İddiaya göre Rus girişimci ve aynı zamanda eski bankacı olan Alex Konanykhin, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in başına 1 milyon dolar ödül koydu.

Batı basınının haberine göre, Konanykhin, geçtiğimiz gün sosyal medya platformu Facebook'ta subay ya da memurlara, "Putin'i, Rus ve uluslararası yasalara göre bir savaş suçlusu olarak" tutuklamaları için para ödemeye söz verdiğini söyledi.

Konanykhin paylaşımında, "Bir etnik Rus ve bir Rusya vatandaşı olarak bunu ahlaki bir görev olarak görüyorum" ifadesini de kullandı.

Profil resminde Ukrayna ulusal bayrağının sarı ve mavi renkleriyle bir gömlek giyerken görünen Konanykhin, paylaşımında ayrıca "Ukrayna'ya, Putin'in saldırılarına dayanmaları için yardımını sürdüreceğini" söyledi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap