SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin'in 30 yıl önce çekilen görüntüleri yayınlandı: 'Maço imajından çok uzak'

Putin'in 30 yıl önce çekilen görüntüleri yayınlandı: 'Maço imajından çok uzak'

24 Eylül 2023 Pazar - 16:59




Renkli kıyafetleriyle dikkat çeken Putin'in, 1990'lı yılların başında Finlandiya'da çekildiği belirtilen videoda masa tenisi oynadığı görülüyor.





Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in, 1990'lı yılların başında Finlandiya'ya gerçekleştirdiği bir ziyarette çekilen görüntüleri yayınlandı. Uzun saç kesimiyle ve renkli kıyafetleriyle dikkat çeken Putin'in söz konusu görüntüleri, Finlandiya merkezli basın kuruluşu YLE tarafından paylaşıldı. Videonun, isimsiz bir kaynak tarafından gönderildiği belirtildi. YLE, görüntülerin 'Putin'in kendisi için yarattığı maço ve diktatör imajından çok uzak olduğunu' yazdı.

O zamanlar 40'lı yaşlarında olan ve Sovyetler Birliği döneminin istihbarat servisi KGB'de görev yapan Putin'in masa tenisi oynadığı görülüyor. Videoda aynı zamanda, Putin'in eski eşi Lyudmila ve kızları Maria ile Katerina da yer alıyor.

The Guardian'ın aktardığına göre video, Putin'in dönemin St. Petersburg Belediye Başkanı Anatoly Sobchak'ın danışmanı olmasından kısa bir süre sona çekilmiş. Habere göre video, Rusya'dan kereste ithal eden Finlandiyalı Thomesto şirketine ait bir konutta kaydedilmiş. Bu konut, Finlandiya'nın güney kıyısında, Helsinki'nin yaklaşık 100 kilometre batısında Raseborg'daki Torsö adasında bulunuyor.

Başka bir sahnede ise, grubun ahşap bir dağ evinde bira ve şarap eşliğinde öğle yemeği yediği görülüyor. 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap