SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin'den NATO'ya mesaj

Putin'den NATO'ya mesaj

12 Ocak 2016 Salı - 10:21




Ülkesinin NATO ile işbirliğini canlandırmak istediğini açıklayan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, "Ama her şey gerçek hayattaki gibi. Aşk, karşılı





Deutsche Welle Türkçe'nin haberine göre Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Bild gazetesine verdiği mülakatta, “Rusya NATO ile yeniden işbirliği yapmak istiyor. Bunun için yeteri kadar neden ve fırsat var” dedi.Putin sözlerini “Ama her şey gerçek hayattaki gibi. Aşk, karşılık gördüğü zaman mutluluk verir. Bizimle işbirliği yapmak istenmiyorsa, biz ne yapalım”, diyerek sürdürdü.

"Rusya'ya kulak vermekte fayda var"

Sekizler Grubu buluşmalarına yeniden katılabilmeyi arzuladığını da belirten Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin “Bu buluşmalar yararlı oluyordu. Çünkü farklı görüşleri öğrenmekte ve Rusya'ya kulak vermekte fayda vardır”, görüşünü dile getirdi.2014 yılında Kırım'ın Rusya tarafından ilhak etmesinin gerginliğe yol açması nedeniyle Rusya Yediler Grubu ülkeleri tarafından zirve buluşmalarına davet edilmiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap