SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin-Trump üçüncü bir ülkede görüşecek

Putin-Trump üçüncü bir ülkede görüşecek

27 Haziran 2018 Çarşamba - 19:04




Kremlin Dış Politika Danışmanı Yuriy Uşakov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve ABD Başkanı Donald Trump'ın üçüncü bir ülkede görüşeceğini bildi





Uşakov, ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John  Bolton ile görüşmesinden sonra yaptığı açıklamada, planlanan Putin-Trump  zirvesine ilişkin bilgi verdi.

Zirvenin tarih ve yerinin yarın açıklanacağını kaydeden Uşakov, iki  liderin baş başa görüşeceğini, birlikte kahvaltı edeceğini ardından ortak basın  toplantısı düzenleyeceğini belirtti.

Uşakov, Putin ve Trump'ın atılacak adımları içeren uluslararası  güvenlik konusunda ortak açıklama yayınlayabileceğini de belirterek, zirvenin  yapılacağı yere ilişkin de "Bizim ve Amerikan tarafı için uygun olacak üçüncü bir  ülke belirlendi." ifadelerini kullandı.

Yuriy Uşakov, "Bu buluşma uzun zamandır planlanıyor, Rusya ve ABD için  büyük önem taşıyor. Uluslararası toplum için de önemli. Bu zirve bu yazın en  önemli uluslararası olayı olacak." ifadelerine yer verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap