SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin resti çekti! Savaş daha yeni başlıyor

Putin resti çekti! Savaş daha yeni başlıyor

09 Temmuz 2022 Cumartesi - 10:44




Rusya Devlet Başkanı Putin, ‘Ukrayna’daki savaşın daha yeni başladığını’ söyledi. Rusya parlamentosunun önde gelen üyelerine hitap eden Putin, “Herkes bilmeli ki, Rusya henüz büyük çaplı bir şey yapmadı” dedi.





Putin, “Barış görüşmelerine karşı çıkanlar şunu bilmeli ki, savaş uzadıkça bizimle müzakere etmek daha da zorlaşacak” diye konuştu. Putin, “ABD’nin içinde, Avrupa’da, hatta diğer kıtalarda da olmak üzere birçok destekçimiz var” dedi. Rusya lideri açıkça meydan okuduğu konuşmasında “Batı bizi cephede yenmek istiyorsa, bırakın denesinler. Bizimle tek bir Ukraynalı kalmayıncaya kadar savaşmak istiyorlar. Bu, Ukrayna halkı için bir trajedidir. Her şey buraya doğru gidiyor. Ama herkes bilmelidir ki, henüz bir şeye başlamadık” ifadesini kullandı.

Putin, “Batı’nın Rusya gibi bir ülkeye ihtiyacı yok. Bu yüzden içimizdeki yıkıcı güçleri ve ‘Beşinci Kol’u desteklediler” dedi.

Öte yandan Rusya sınırındaki, Harkov ve Donetsk bölgelerine önceki gün yapılan bombardımanda çok sayıda kişi öldü, apartmanlar enkaza döndü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap