SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin özel ordu kuruyor

Putin özel ordu kuruyor

07 Nisan 2016 Perşembe - 12:05




Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, içişlerine bağlı birliklerin özel polis kuvvetiyle birleştirilmesi için direktif verdi.





Gözlemciler muhafız birliği kurulmasının, Rusya'nın içinde bulunduğu ekonomik kriz ve sonbahardaki parlamento seçimleriyle ilgili olabileceğini belirtiyorlar.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin cumhuriyet muhafız birllikleri kurulacağını duyurdu. Putin, televizyondan yayınlanan, İçişleri Bakanı Vladimir Kolokolzev ile buluşması sırasında İçişleri Bakanlığına bağlı askeri birliklerin özel polis kuvvetleriyle birleştirilmesi talimatını verdi.

Doğrudan Putin'e bağlanacak

Doğrudan devlet başkanına bağlanacak olan yeni muhafız kuvvetleri terörizm ve organize suçlarla mücadele edecek. Gözlemciler muhafız birliği kurulmasının, Rusya'nın içinde bulunduğu ekonomik kriz ve sonbahardaki parlamento seçimleriyle ilgili olabileceğini belirtiyorlar.Kremlin sözcüsü Dimitri Peskov yeni teşkilatlanmayla ilgili spekülasyonları geri çevirdi. Sözcü. Muhafız birliğinin izinsiz gösterileri önlemekle görevlendirileceğini ise doğruladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap