SON DAKİKA



Haber > Dünya > Putin’den Batıya LGBT tepkisi; "Suçtur ve iğrençliktir"

Putin’den Batıya LGBT tepkisi; "Suçtur ve iğrençliktir"

22 Ekim 2021 Cuma - 16:41




Rus lider Vladimir Putin, Batıyı tüm dünyada toplumun temel taşı olan aile yapısını ifsat eden cinsiyetsizlik propagandası yaptığı için iğrençlikle tanımladı.





Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı’da doğmuş çocuklara, cinsiyetlerinin değiştirilebilir bir şey olduğunu öğretmenin iğrenç bir şey olduğunu vurguladı. Soçi’de konuşan Rusya Başkanı, genç erkeklerin ve kızların cinsiyet değiştirmeyi öğrenmelerinin “insanlığa karşı bir suç” olduğunu belirtti.

Putin, “Batıdaki çocukların bir erkeğin kıza dönüşebileceği ideolojisiyle eğitilmeleri korkunçtur” diyerek bu durumun nesiller boyu çocukların yaşamlarını yıkma-bozma riski taşıdığını ifade etti.

"İNSANLIĞA KARŞI BİR SUÇTUR"

Çocukların erken yaştan itibaren kolayca erkekten kıza kızdan erkeğe dönüşebileceğine inandırılmaya itilmesi iğrenç bir andır diyen Putin, "Ebeveynleri kenara itilirken çocuklar bir tercih hakkına sahip olduklarına inandırılmaya zorlanıyor. Çocuk, bütün hayatını etkileyecek bir karar almaya zorlanıyor. Hiç kimse, çocuk psikologlarına bile bir çocuğun kaç yaşında bu tür karar alabileceklerini danışmıyor. Açık konuşmak gerekirse, bu ilerleme adı altında, ilerleme bayrağı altında insanlığa karşı bir suçtur” tespitlerinde bulundu.

PUTİN, SAPKINLARA NEFES ALDIMIYOR


Putin, Rusya’da, aynı cinsiyetten evlilikleri ve eşcinsel propagandasını yasaklayarak LGBT çetelerine nefes aldırmadığı için sık sık Batı’nın sözde insan hakları temsilcilerinin eleştirilerine maruz kalıyor. Rusya anayasasının son hali, Rus geleneksel değerlerine uygun olarak, evliliğin bir erkekle bir kadın arasında olacağını söylüyor ve eşçinsellerin evlat edinmelerini yasaklıyor.
 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap