SON DAKİKA



Haber > Dünya > Prenslerin kaldığı otel!

Prenslerin kaldığı otel!

24 Kasım 2017 Cuma - 11:31




BBC, 11 Suudi Prens ve onlarca zenginin gözaltında tutulduğu Ritz Calton otelinin içini görüntüledi.





BBC muhabiri Lyse Doucet, Suudi Prenslerin tutulduğu Riyad’daki Ritz Carlton oteline girdi. Doucet Suudi yetkililerden izin aldı ve otelin içini görüntülemeyi başardı.4 Kasım'da 11'i prens onlarca Suudi yetkili Prens Salman'ın yolsuzluk operasyonu sonucunda gözaltına alınmıştı. Aralarında Bodrum aşığı olarak bilinen Twitter'ın ikinci en büyük hissedarı Bin Talal'ın da bulunduğu Suudi elitleri, Riyad'da bulunan Ritz Carlton otelinde tutuluyordu. Şimdiye kadar otelden sadece bir görüntü sosyal medyaya sızmış görüntülerde yer yatakları kurulduğu görülmüştü.

BBC'nin görüntülerinde ise otelin lobisi normal bir otel görüntüsü veriyor. BBC tutuklu prensleri görüntülemeyi başaramadı. Ancak otelde yetkililerin günlük çalışmaları görülüyor.Suudi Arabistan'daki tutuklamaların ardından kraliyet ailesinin tutuklanan üyeleriyle Prens Salman'ı bir arada gösteren bir fotoğraf ortaya çıkmıştı. Prens Salman en sağda arkada yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap