SON DAKİKA



Haber > Dünya > Paris'te havaalanında silah sesleri!

Paris'te havaalanında silah sesleri!

18 Mart 2017 Cumartesi - 11:09




Paris'te Orly Havaalanı'nda görevli askerlerden birinin silahını almaya çalışan bir kişi vuruldu. Havalimanı boşaltıldı ve giriş çıkışlar yasakladı.





Paris'te Orly Havalimanı'nda silah sesleri duyuldu. Bir askerin silahını alarak kaçmaya çalışan şüpheli vuruldu. Havalimanı tahliye edildi.

ASKERİN SİLAHINI ALMAYA ÇALIŞTI, VURULDU

Fransa'nın başkenti  Paris Orly havalimanında nöbet tutmakta olan bir askerin silahını alarak havalimanının içindeki bir dükkana sığınan saldırgan polis tarafından vurularak etkisiz hale getirildi.

HAVALİMANI TAHLİYE EDİLDİ

Emniyet güçleri Orly Havalimanı'nını boşalttı ve giriş çıkışları yasakladı.


Fransa Ulusal Polisi  Twitter hesabından havalimanında polis operasyonunu doğrularken, vatandaşlardan yetkililerden gelecek uyarılara uymalarını istedi.

Fransa  İçişleri Bakanlığı askerin silahını almaya çalışan şüphelinin öldürüldüğünü doğruladı.

UÇUŞ KALKIŞLAR DURDU

Havalimanında uçak iniş kalkışları durduruldu. Gelen uçaklar başka havaalanlarına yönlendirildi. Civardaki dükkanların boşaltıldığı bildirildi.

Havalimanı didik didik aranıyor. Olayın terörist bir saldırı olup olmadığı ya da saldırganın öldürülüp öldürülmediği konusunda henüz bilgi bulunmuyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap