SON DAKİKA



Haber > Dünya > Özel jet piste çakıldı! Korkunç kaza Malezya'da meydana geldi

Özel jet piste çakıldı! Korkunç kaza Malezya'da meydana geldi

17 Ağustos 2023 Perşembe - 15:02




Malezya'nın Selangor eyaletinde gerçekleşen olayda tatil adasından havalanan bir jet kaza yaparak patladı.Uçak, Elmina kasabasında pistten çıkarak çimenliğe düştü.





Malezya'nın Selangor lüks tatil adasından kalkan jet Elmina kasabasında pistten çıkarak çimenliğe düştü. Kaza da ilk belirleme göre en az 9 kişi hayatını kaybetti. Langkawi tatil adasından kalktıktan kısa bir süre sonra yerel saatle 15.00 civarında Selangor ilinin Shah Alam kentinde, Elmina kasabasındaki pistin üzerine dalışa geçerek piste daldı. Kaza sonrası çekilen şok edici görüntüler, Beechcraft Model 390 adlı uçağın yolun dışına çıkarak yakındaki çimlik alana geçtikten yanmaya başladığını gösteriyor

POLİS ŞEFİ AÇIKLAMA YAPTI

Shah Alam ilçesi polis şefi Mohamad Iqbal Ibrahim, ''uçaktaki tüm yolcuların hayatını kaybettiğini'' doğruladı, ancak daha fazla bilgi vermedi. İsmi açıklanmayan başka bir polis memuru, en az dokuz cesedin bulunduğunu söyledi.

MOTORSİKLET SÜRÜCÜSÜDE ÖLDÜ

Görgü tanıklarının vermiş olduğu ifadeye göre  dokuzuncu kurbanın uçağın enkazından gelen parçaların çarpması sonucu ölen bir motorsiklet sürücüsü olduğunu belirtti. Olayın fotoğrafları acımasız çarpışmanın ardından uçağın kısmen parçalandığını ve etrafa dağılan parçaların motorsiklet sürücüsüne isabet ettiği görüntülendi


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap