SON DAKİKA



Haber > Dünya > Ormanlık alanda dehşet! Köpekler genç kızı parçaladı

Ormanlık alanda dehşet! Köpekler genç kızı parçaladı

06 Nisan 2022 Çarşamba - 09:28




İtalya'da koyun sürüsünü koruyan çoban köpekleri, ormanda piknik yeri arayan genç kızı parçalayarak öldürdü.





İtalya'nın güneyindeki Calabria Bölgesi'ndeki Catanzaro civarında piknik yeri arayan Pietro Rossomanno isimli genç kız, koyun sürüsünü koruyan 12 çoban köpeğinin saldırısı sonucu hayatını kaybetti. 

Calabria Bölgesi'ndeki Catanzaro civarındaki ormanlık alanda geçtiğimiz sene meydana gelen korkunç olayın detayları ortaya çıktı. 20 yaşındaki Simona Cavallaro isimli genç kız, arkadaşlarıyla piknik yapmak için gittiği ormanlık alanda, çadır kuracakları bir yer aramak için ağaçların arasına girdi.

Cavallaro'nun uygun bir yer aradığı sırada bir anda ortaya çıkan 12 çoban köpeği, genç kızı parçalayarak öldürdü. Köpeklerin, koyun sürüsünü korumaları için sahipleri tarafından serbest bırakıldıkları tespit edildi. Koyun sürüsünü koruyan çoban köpekleri, ormanda önlerine çıkan genç kızı parçaladı.

TUTUKLANDI

Feci olayın davası ise geçtiğimiz günlerde sonuçlandı. Mahkeme heyeti, köpekleri serbest bırakarak insanların hayatını tehlikeye attığı tespit edilen Pietro Rossomanno'nun tutuklanmasına hükmetti.

ARKADAŞI KURTULMUŞ


Diğer yandan olay anında Simona Cavallaro'nın yanında bir kız arkadaşı daha olduğu ancak onun köpek saldırısından şans eseri kaçarak kurtulduğu belirtildi. Köpekler ise diğer kızı kaçırmalarının ardından Cavallaro'ya yöneldi ve genç kızı öldürdü.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap