SON DAKİKA



Haber > Dünya > "Omicron" taşıyan milletvekili Almanya Federal Meclisi'ni alarma geçirdi

"Omicron" taşıyan milletvekili Almanya Federal Meclisi'ni alarma geçirdi

22 Aralık 2021 Çarşamba - 17:41




Savunma Komisyonu toplantısına katılan iki milletvekilinin Kovid-19 hastası olduğu, bunlardan birinin delta, diğerinin ise omicron varyantını taşıdığı tespit edildi.





Almanya’da Federal Mecliste bir milletvekilinin Kovid-19'un omicron varyantını kaptığı bildirildi.

Alman Haber Ajansının (DPA) haberinde, Federal Mecliste Savunma Komisyonu’nun 15 Aralık’ta düzenlenen ilk toplantısına, Kovid-19 taşıyan iki milletvekilinin katıldığı belirtildi.

Haberde, milletvekillerinin toplantıya kadar Kovid-19 kaptıklarının bilinmediği ifade edilerek bir milletvekilinin delta, diğerinin ise omicron varyantını taşıdığı aktarıldı.

Savunma Komisyonu Sekreterliğinin daha sonra milletvekillerine yazı yazarak durumu bildirdiği ifade edilen haberde, bunun sonucunda toplantıya katılan çok sayıdaki milletvekilinin uyarı uygulamasının kırmızı uyarı verdiği aktarıldı.

Haberde, toplantıda milletvekillerinin taktıkları maskeleri, konuşma yaptıkları sırada yüzlerinden çıkardıkları kaydedildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap