SON DAKİKA



Haber > Dünya > Omicron ertelemesi

Omicron ertelemesi

18 Ocak 2022 Salı - 13:08




Yönetmenliğini Ezel Akay’ın yaptığı, başrollerini Tim Seyfi, Begüm Birgören ve Kemal Uçar’ın paylaştığı Türkiye’de daha önce bir örneği olmayan son yılların en sıra dışı filmi “Osman Sekiz”in 28 Ocak olan vizyon tarihi corona ve omicron vaka sayısı artışları nedeniyle 18 Mart'a ertelendi.





Yapımcılığını Rock Films olarak Ömer Kaya tarafından gerçekleştirilen filmin senaryosunu Kemal Uçar yazarken, yapım tasarımı ise İlban Ertem tarafından gerçekleştirildi.

CGV Mars Dağıtım tarafından sinemalara dağıtımı yapılacak olan ve türünün Türkiye'deki ilk örneği olan Film fantastik, komedi ve romantik öğeler içeriyor. Osman Sekiz başta Almanya olmak üzere yurtdışında da vizyonda olacak.

 Filmin yapımcısı Ömer Kaya, artan vaka sayıları nedeniyle kapalı alanlarda maske mesafe kurallarının ihlal edileceği düşüncesi ile vizyon tarihini 18 Mart olarak değiştirdiklerini belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap