SON DAKİKA



Haber > Dünya > Öldü denilen kadın, 4 saat sonra tabutta 'canlandı'

Öldü denilen kadın, 4 saat sonra tabutta 'canlandı'

12 Haziran 2023 Pazartesi - 15:20




Ekvador'da hastanede kalp krizi geçiren ve doktorların öldü dediği 76 yaşındaki kadın evde tabutun içinde dirildi.





Sık sık ülkede yaşanan şiddet olayları ile gündeme gelen Ekvador, bu sefer bambaşka bir konuyla dünya manşetlerinde. Twitter'da kısa sürede yayılan ve ülke basınında da kendine yer edinilen gelişmede 76 yaşındaki Bella Montoya, cenazesi sırasında dirildi.

Ekvador'un Babahoyo kentindeki Martin Icaza Hastanesi'ndeki çalışanlar Bella'nın öldüğünü belirledikleri için aileyle iletişime geçtiler. Durumu kabullenen aile kısa sürede cenaze hazırlıkları için çalışmalara başladı. Bella'nın ölüm nedeni ise kayıtlara kalp krizi olarak geçti.

TABU MERASİMİNDE SES DUYULDU

Hristiyanlık inancı kapsamında tabuta konulan ve açık tabut merasimi gerçekleştirilen yaşlı kadının bir süre sonra üzeri kapatıldı. Tabutun içinde evde bekleyen Bella, bir anda uyandı ve tabutu yumruklamaya başladı.

Sesleri duyan yaşlı kadının oğlu hemen olay yerine koştu ve tabutu açtı. Annesinin yaşadığını gören adam bir anda gözyaşlarına boğuldu. Hemen ambulansı arayan aile üyeleri söz konusu ihbarda şu ifadeleri kullandı:


'509 Olmedo Caddesindeyiz. Öğle saatlerinden beri hastanede ölü olduğu açıklanan bir kişi tabutun içinde ve yaşıyor. Şu anda hayati belirtileri olduğunu görebiliyoruz'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap