SON DAKİKA



Haber > Dünya > Nobel Edebiyat Ödüllü Gurnah alay konusu oldu: Freeman mı Mengüç mü?

Nobel Edebiyat Ödüllü Gurnah alay konusu oldu: Freeman mı Mengüç mü?

08 Ekim 2021 Cuma - 17:45




2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü romancı Abdulrazak Gurnah kazandı. CHP'li Borçka Belediyesi'nin Amerikalı aktör Morgan Freeman'lı tebrik paylaşımı ise alay konusu oldu.





2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü romancı Abdulrazak Gurnah ile Amerikalı aktör Morgan Freeman'ın benzerliği alay konusu oldu. CHP'li Borçka Belediyesi Abdulrazak Gurnah'ı tebrik etmek isterken, Amerikalı aktör Morgan Freeman'ı paylaştı.

Yanlış paylaşılan fotoğraf gündeme otururken, CHP'li belediyenin hatasını düzeltme çabası ayrı bir fecaat oldu.

Belediye tarafından atılan tweette "2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü Zanzibar kökenli romancı Abdulrazak Gurnah kazandı. Kendisini kutluyor, yeni romanlarını sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadeleri yer aldı.

Yapılan hatalı paylaşımın ardından ayrı bir fecaate daha imza atan CHP'li belediye, bu kez şarkıcı Tarık Mengüç'ün fotoğrafını yayınladı.

Belediye "Gogel araştırmasında harf hatası yüzünden yanlış foto yüklemişiz. 2021 Nobel Edebiyat Ödülü'nü kazanan romancı Abdulrazak Gurnah'ı kutluyoruz." ifadelerini kullandı.


CHP'li Borçka Belediyesi'nin paylaşımın altına ise yapılan paylaşımlar dikkat çekti:

Gerçekten sıkıcı oldunuz. Neden bu kadar zorlama? Bu resmi kurum sayfası mi? Yarın, bir gün ciddi bir şey olsa sizi nasıl ciddiye alacağız? Belediyeler kendi arasında geyik yapıyor. Buralar sizin galiba? Her şeyin bir tadı, sınırı var. Zorlamayın lütfen.

Bu da o değil ki.Hesabınız mı çalındı yoksa reklam olsun diye bilerek mi yapıyorsunuz

Artık nasıl bir harf hatası ise “Abdulrazak Gurnah” “Morgan Freeman”

Hatalar yüzünden Nobel ödülü alanı herkes ezberlemiş olabilir. Ama sosyal medya sorumlusu artık hatayı tadında mı bıraksa?

Yine benzetememişsiniz!!! Yuh beee!!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap