SON DAKİKA



Haber > Dünya > Nasrallah, Hamas ve İslami Cihad ile görüştü

Nasrallah, Hamas ve İslami Cihad ile görüştü

02 Eylül 2023 Cumartesi - 14:31




Lübnan'daki Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, Hamas ve İslami Cihad yetkilileriyle işgal altındaki Batı Şeria başta olmak üzere Filistin'deki son gelişmeleri ele aldı.





Hamas'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Hizbullah Genel Sekreteri Nasrallah, Hamas'ın Siyasi Büro Başkan Yardımcısı Salih el-Aruri ve İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale ile Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta bir araya geldi.

Görüşme kapsamında, Filistin'deki son gelişmeler, işgal altındaki Batı Şeria'daki durum ve burada "direniş gruplarının" tutumunun yanı sıra İsrail'in son dönemdeki tehditlerine ilişkin değerlendirme yapıldığı aktarıldı.

Yediot Ahronot gazetesinin 26 Ağustos'taki haberinde Hamas yetkilisi Aruri'nin İsrail'in suikast listesinde yer alabileceği iddia edilmişti.

Filistin Direniş Komiteleri Sözcüsü Muhammed el-Buraym ise İsrail'in direniş liderlerini hedef alma gibi bir "ahmaklık" yapması durumunda bunun bedelini ödeyeceğini söylemişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap