SON DAKİKA



Haber > Dünya > Müstehcen fotoğraflarını satıyordu, kovuldu

Müstehcen fotoğraflarını satıyordu, kovuldu

08 Ocak 2021 Cuma - 16:08




Kadın futbolcu Madelene Wright,'ın geçtiğimiz günlerde elinde alkol ile İngiltere sokaklarında araba kullanırken çekilen pozları ortaya çıkmıştı.





İngiltere'de Charlton forması giyen futbolcu Madelene Wright, internet üzerinden fotoğraflarını satarak para kazanıyordu. Ortaya çıkan karelerin ardından forma giydiği kulüp Charlton tarafından önce kadro dışı bırakıldı, ardından da sözleşmesi feshedildi.

Sözleşmesi feshedildikten sonra insanların aylık üyelik karşılığında müstehcen fotoğraflarını yayınladığı bir sitede üyelik oluşturan Wright, geçimini sağlamak için fotoğrafları paylaşmaya başladı.

İngiltere basınında yer alan haberde yeteneklerini artık saha dışında değerlendirmeye karar verdiği aktarılan 22 yaşındaki futbolcu, aylık 33 sterlin karşılığında çıplak fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.

Yaklaşık 1 aydır kulüpsüz olan futbolcu, koronavirüse rağmen partilerde boy göstermesiyle de sosyal medyada eleştiri konusu oldu.

Daha önce Millwall forması giyen Wright, o dönemde yine arabada çekilen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüleri nedeniyle de takımdan kovulmuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap