SON DAKİKA



Haber > Dünya > Müslüman yolcuları uçaktan attılar

Müslüman yolcuları uçaktan attılar

19 Kasım 2015 Perşembe - 13:55




ABD'de biri kadın üç erkek dört kişi Baltimore-Washington hava limanında şüpheli davranışları sebebiyle uçaktan indirildi.





SALDIRILARI İZLEYEN YOLCU TEDİRGİN ETTİ

 İddiaya göre dört kişilik Ortadoğulu görünümlü grubun şüpheli hareketleri yolcuları tedirgin etti. Salı günü Baltimore-Washington Thurgood Marshal Uluslararası Havalimanı'nda uçak pistte ilerlerken Paris saldırılarını izleyen gruptan bir erkek yanındaki bayanı tedirgin edince, kadın çocuğunu da alarak uçağın arkasına geçti.

 GÖREVLİLER DÖRT YOLCUYU UÇAKTAN İNDİRDİ

 Tedirgin olan kadının haber verdiği uçağın güvenlik görevlileri söz konusu gruba yönelerek onlara uçaktan inmeleri gerektiğini söyledi. Pistte kalkışa hazırlanan uçak geri dönerek kapıya yanaştı ve söz konusu dört yolcuyu uçaktan indirdi.

 HAVAYOLLARI ÖZÜR TALEPLERİNİ REDDETTİ


 Birkaç saat gözetim altında tutulan grup haklarında hiçbir suçlama yapılmadan salıverildi. Bu olayın ardından özür taleplerini reddeden Spirit havayolları; "Biz hiç bir yolcumuzu ırkı, inancı ve nereli olduğuna göre ayrım yapmıyoruz. Biz bahsi geçen dört yolcuyu uçuş güvenliğine aykırı hareket ettikleri ve mürettebat ile işbirliği yapmadıkları için uçaktan indirdik." diye açıklama yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap