SON DAKİKA



Haber > Dünya > Mucize kurtuluş

Mucize kurtuluş

07 Kasım 2015 Cumartesi - 15:18




Pakistan'da üç gün önce gerçekleşen fabrika patlamasının enkazından 51 saat sonra bir kişi kurtarıldı





Pakistan'ın Lahor şehrinde 3 gün önce el çantası üreten üç katlı bir fabrikanın çökmesi sonucu enkaz altında kalan çalışanları kurtarma çalışması sürüyor. Kazada son belirlemelere göre, 45 kişi hayatını kaybetti. Enkazda 109 kişinin ise kurtarıldığı ifade edildi. Kazada, yaklaşık 10 kişinin halen göçük altında olduğu aktarılırken, en son 4 kişinin cansız bedenin çıkarıldığı belirtildi.18 yaşındaki Şahid tam 51 saat sonra enkazın altından canlı olarak kurtarıldı.Pakistanlı genç işçiye ilk olarak su verilirken, daha sonra sağlık ekipleri müdahale etti.

MUCİZE KURTULUŞLAR                MUCİZE KURTULUŞLAR

Fabrikanın neden çöktüğü henüz belirlenemedi. Ülkede 3 katlı binanın geçen hafta meydana gelen 7.5 büyüklüğündeki depremde hasar gördüğüne dikkat çekildi. Fabrikanın buna rağmen üretime devam ettiği bildirildiÖte yandan, kaza anında binada tahmini 150 kişinin olduğu ve kurtarma ekiplerinin çalışmalarını zorlukla yürüttüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap