SON DAKİKA



Haber > Dünya > Moğol vizesi 'O' çevrimiçi yayınlanmaya başlayacak

Moğol vizesi 'O' çevrimiçi yayınlanmaya başlayacak

05 Aralık 2019 Perşembe - 13:50




Moğolistan Göçmenlik Ajansı, devlet hizmetlerini vatandaşlar için basit, hızlı ve uygun maliyetli hale getirmek için STK'ların davetine gelen yabancı vatandaşlar için O tipi Moğol vizelerinin çevrimiçi olarak işlemeye başladığını bildirdi





Moğolistan Göçmenlik Ajansı, STK'ların davetine gelen yabancı vatandaşlar için O tipi Moğol vizelerinin ve uluslararası insani yardım kuruluşlarının çevrimiçi olarak işlemeye başladığını bildirdi.

Ulusal e-devlet programının bir parçası ve kurumun “çevrimiçi göç” oluşturma hedefinin bir parçası olarak Moğolistan Göçmenlik Ajansı, devlet hizmetlerini vatandaşlar için basit, hızlı ve uygun maliyetli hale getirmek için adım adım değişiklikler getirmektedir. Özellikle, J (turist), B (iş), A (resmi), S (öğrenci) gibi iş vizelerinin yanı sıra tek ve çoklu iş gezileri için verilen hizmet, bu yılın Mayıs ayından beri çevrimiçi olarak mevcuttur.

Çevrimiçi hizmete erişmek için https://evisa.mn sitesini ziyaret etmeniz ve elektronik vize başvurusu göndermek için bir hesap oluşturmanız gerekir. Çevrimiçi hizmetin başlamasından bu yana, ajans J, B, A, S1, S2 gibi vize başvuruları ve 5.000'den fazla vatandaş için birden fazla vize başvurusu yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap