SON DAKİKA



Haber > Dünya > Miçotakis'den dikkat çeken Ankara hamlesi!

Miçotakis'den dikkat çeken Ankara hamlesi!

02 Ağustos 2019 Cuma - 12:07




Yunanistan Başbakanı Miçotakis geniş çaplı bir 'ulusal güvenlik reformu'na hazırlanıyor. Miçotakis’in başlattığı 'ulusal güvenlik reformu'nun başına getirdiği isim Türkiye'yi yakından tanıyor





Yunanistan Başbakanı Miçotakis yakın tarihte gerçekleştirdiği Dışişleri ve Savunma Konseyi toplantısında Yunanistan'ın ulusal güvenliğine ilişkin adımlar atmaya hazırlanıyor.

Yunan haber sitesi Kathimerini'nin aktardığı bilgiye göre Yunan Başbakan bu doğrultuda başkan yardımcılığı görevine atadığı Koramiral Alexandros Diakopoulos'u aynı zamanda 'ulusal güvenlik reformu'nun da başına getirdi. Kathimerini 'ulusal güvenlik reformu' hamlesini birinci manşetten duyurdu. Diakopoulos, Ulusal İstihbarat Teşkilatı’nda modernizasyon çalışmaları yapacak.
 

ANKARA'DA GÖREV YAPTI

Miçotakis'in başlattığı 'ulusal güvenlik reformu'nun başına getirdiği isim Türkiye'yi yakından tanıyor. Alexandros Diakopoulos bir dönem Ankara'da Yunanistan Deniz Ataşesi olarak görev yaptı.

Yunanistan'da birçok önemli görevde bulunan Diakopoulos Yunanistan Milli Savunma Akademisinde Koramiral olduğu 2017’de de başkanlık ettiği bir heyetle birlikte Erhan Afyoncu'nun rektörü olduğu Milli Savunma Üniversitesi'ni ziyarette bulunmuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap