SON DAKİKA



Haber > Dünya > Medvedev'den seferler için talimat

Medvedev'den seferler için talimat

09 Temmuz 2016 Cumartesi - 08:36




Rusya'dan Türkiye'ye gelmesi beklenen charter uçağının gelmemesiyle Rusya harekete geçti. Bürokratik işlemlerin çözülmesi için talimat verildi.





Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev'in, Türkiye'ye yönelik charter seferleriyle ilgili yaşanan sorunların çözülmesi için ilgili kurumların bir hafta içinde tekliflerini hükümete sunmalarını talep ettiği bildirildi. Bakanlar Kurulu'ndan yapılan açıklamada, Başbakan'ın ulaşım güvenliğinin sağlanması için ek önlemlerin alınmasına ve yüksek terör tehdidi olan bölgelere uçuşların kaldırılmasına dikkat çektiği belirtildi.

Hükümetin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, “Rusya Başbakanı Dmitry Medvedev, kararnamenin düzenlenmesi için Rusya Ulaştırma Bakanlığı, Rusya Kültür Bakanlığı, Rusya Dışişleri Bakanlığı ve konu ile ilgili diğer kurumlara talimat vererek bir hafta içerisinde Rusya Federasyonu ile Türkiye Cumhuriyeti arasında charter seferlerin yeniden başlaması için hükümete teklifte bulunmalarını istedi" dendi.

Daha önce Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadiy Dvorkoviç, hükümetin Türkiye'ye charter seferlerine izin verecek kararnameyi ay sonuna kadar imzalayabileceğini bildirmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap