SON DAKİKA



Haber > Dünya > Medvedev: Rusya Ukrayna'da hedeflerine ulaşacak

Medvedev: Rusya Ukrayna'da hedeflerine ulaşacak

08 Ağustos 2022 Pazartesi - 13:24




Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Medvedev, "Rusya, Ukrayna'da özel bir askeri operasyon yürütüyor ve kendi şartlarımızla hedefine ulaşacak" açıklaması yaptı.





Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e en yakın isimlerden güvenlik şefi Dimitri Medvedev, yaptığı son açıklamada "Rusya'nın Ukrayna'daki hedeflerine ulaşacağını" söyledi. 

Reuters haber ajansının TASS'dan aktardığına göre, Rusya Güvenlik Konseyi Başkan Yardımcısı Dmitry Medvedev, St. Petersburg'da yaptığı açıklamada "Batı ülkelerinin Rusya'yı yok etmek için uzun vadeli planları olduğunu" söyledi. Medvedev, "Rusya, Ukrayna'da özel bir askeri operasyon yürütüyor ve kendi şartlarımızla hedefine ulaşacak" açıklaması yaptı. 

NATO'nun Gürcistan'da 2008'deki Güney Osetya Savaşı da dahil olmak üzere Rusya sınırlarına yakın bölgelere doğru genişleme hamleleri olduğunu savunan Medvedev, "Hedef aynı: Rusya'yı yok etmek" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap