SON DAKİKA



Haber > Dünya > Maymunların intikamı fena oldu: 250'den fazla köpeği öldürdüler

Maymunların intikamı fena oldu: 250'den fazla köpeği öldürdüler

19 Aralık 2021 Pazar - 16:53




Hindistan'ın bir eyaletinde birkaç köpeğin geçen ay bir maymunun yavrusunu öldürmesi üzerine maymunlar karşı saldırıya geçerek 250'den fazla köpeği öldürdüler.





Hindistan'ın bir eyaletinde bir grup köpek bir yavru maymunu öldürmesi üzerine maymunlar, köpeklere savaş açtı.

Maharaştra eyaletinin Beed bölgesindeki Lavool kasabasında yaşanan olayda, birkaç köpeğin geçen ay bir yavru maymunu öldürmesi üzerine maymunlar, akıl almaz bir katliama öncülük etti.

Lavool kasabası sakinleri, maymunların geçen ay en az 250 köpeği öldürdüğünü aktardı.

YAVRU KÖPEKLERİ YÜKSEK YERLERDEN ATIYORLAR

Görgü tanıklarının anlattıklarına göre intikam peşindeki maymunlar, yakaladıkları yavru köpekleri dehşete düşüren bir yöntemle öldürüyor. Maymunlar, yavru köpekleri ağaçların tepelerine ya da binaların çatılarına taşıyıp aşağı atarak öldürüyor. 


TEK BİR MAYMUN YAKALAYAMADILAR

Independent Türkçe'nin aktardığı bilgilere göre, kasaba sakinleri, maymunları yakalamaları için yetkililerle iletişime geçti. Fakat yaklaşık 5 bin kişinin yaşadığı kasabaya gelen görevlilerin tek bir maymunu bile yakalayamadığı aktarıldı.

Bunun üzerine kasaba sakinleri harekete geçerek maymunları kendileri yakalamaya çalıştı ama bu girişimler de sonuç vermedi. Bazı kişilerse yüksek yerlerdeki köpekleri kurtarmaya çalışırken düşerek yaralandı. 

ÇOCUKLARA DA SALDIRMAYA BAŞLADILAR

Kasabadaki neredeyse tüm köpekleri öldüren maymunların, bu sefer de okula giden çocuklara saldırmaya başladığı bildirildi. Bölgede yaşayanlar, maymunların okula giden çocuklara saldırmasının kasabada paniğe yol açtığını ifade edildi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap