SON DAKİKA



Haber > Dünya > Matthew Kasırgası, dehşet yaratıyor

Matthew Kasırgası, dehşet yaratıyor

06 Ekim 2016 Perşembe - 21:34




Tehlike düzeyi, kategori 3’ten 4’e yükselen kasırga nedeniyle Florida Valisi Rick Scott, 1.500.000 kişinin tahliye edilmesi talimatını verdi.





Haiti ve Küba'nın doğu kıyılarını vuran ve halen Bahama Adaları'nı etkisi altına alan Matthew Kasırgası, Amerika'nın Florida eyaletine doğru ilerliyor. Kasırganın vurması beklenen Amerika'nın güneydoğu eyaletlerinde halk ve yardım görevlileri yoğun hazırlıklara girişti, Florida Valisi Rick Scott, 1.500.000  kişinin tahliye edilmesi yönünde talimat verdi.

Matthew Kasırgası'nın Florida'nın doğu kıyısına bugün ulaşması bekleniyor. Florida Valisi Scott, 4'üncü kategoriyle sınıflandırılan kasırganın rüzgâr hızının saatte 205 kilometreye ulaşmasının beklendiğini ve bu akşam itibarıyla eyalete ulaşacağını bildirdi. 4. kategori kasırgalar, rüzgâr hızı ve yol açtığı tahribat itibarıyla en yükseğin bir derece altında bulunuyor.

Vali Rick Scott bugün yaptığı açıklamada, zamanın daraldığını, tahliye emrine itirazın kabul edilmeyeceğini de söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap