SON DAKİKA



Haber > Dünya > Leicester City’nin patronu kumarda 2.5 milyon poun

Leicester City’nin patronu kumarda 2.5 milyon poun

07 Mayıs 2016 Cumartesi - 16:11




Srivaddhanaprabha bu para ile takım oyuncularına birer Mercedes alacak.





Leicester City’nin sahibi Vichai Srivaddhanaprabha kumarda 2.5 milyon pound kazandı. Srivaddhanaprabha bu para ile takım oyuncularına birer Mercedes alacak.

İngiliz futbolu bu sezon bir peri masalını izledi. Sezon başında şampiyon olmasına 1’e 5000 oran verilen Leicester City şampiyonluk yarışında devleri geride bırakarak tarihi bir zafere imza attı. Bu başarıda en çok mutlu olan insanlardan biri kulübün sahibi Vichai Srivaddhanaprabha. Kulübün sahibi Srivaddhanaprabha daha şampiyonluk kazanılmadan Leicester halkı arasında popüler bir figürdü. Maç öncesinde bedava bira dağıtmasıyla taraftarların beğenisini kazanan Srivaddhanaprabha’nın şansı kumarda da iyi gidiyor.

The Sun’ın haberine göre Pazar günü ilan edilen şampiyonluğun ardından Taylandlı milyoner kumarda 2.5 milyon pound (10 milyon TL’den fazla) kazandı. Srivaddhanaprabha bu para ile takımda şampiyonluk yaşayan her oyuncuya 32 bin euroluk birer Mercedes marka otomobil alacağını açıkladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap