SON DAKİKA



Haber > Dünya > Lavrov: Ukrayna'ya ne kadar çok silah giderse çatışma o kadar uzun sürer

Lavrov: Ukrayna'ya ne kadar çok silah giderse çatışma o kadar uzun sürer

28 Haziran 2022 Salı - 16:41




Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Türkmenistan ziyaretinde "Batılı ülkeler Ukrayna'ya ne kadar çok silah gönderirse çatışmanın o kadar uzun süreceği" mesajı verdi.





Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Türkmenistan ziyaretinde katıldığı basın toplantısında Batı ülkelerinin Ukrayna'ya silah desteğini artırmasına tepki gösterdi.

Reuters'in aktardığına göre, Lavrov basın toplantısında "Batılı ülkelerin Ukrayna'ya ne kadar çok silah gönderirse çatışmanın o kadar uzun süreceğini" söyledi.

Ukrayna'nın Kremençuk kentinde 18 kişinin hayatını kaybettiği hava saldırısına ilişkin konuşan Lavrov, "Rusya'nın alışveriş merkezini hedef almadığını", "bölgedeki silah deposunu hedef alan füze saldırısında alışveriş merkezinin boş olduğunu" savundu. 

Rusya Savunma Bakanlığı da bugün yaptığı açıklamada "Kremençuk'ta dün silah deposuna füze fırlatıldığı ve mühimmat patlamasının yakınlardaki alışveriş merkezinde yangını tetiklediğini" ifade etmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap