SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kuzey Koreli kadın asker, mısırı tüfek gibi kullanıp kaçtı!

Kuzey Koreli kadın asker, mısırı tüfek gibi kullanıp kaçtı!

21 Aralık 2021 Salı - 13:20




Firari bir Kuzey Koreli kadın askerin anlattığı tüyler ürpertici hikayeler, cinsel saldırı, anestezisiz kürtaj ve açlık tayınları dahil olmak üzere, kadınların Kim Jong Un'un ordusunda yüz yüze kaldıkları ıstırabı gözler önüne seriyor.





Adını Jennifer Kim olarak veren eski asker, kadın askerlerin acımasız ve olağandışı toplu cezalara maruz kaldıklarını vurguladı.

23 yaşındaki Jennifer, cezalardan birisinde ellerinin buz gibi suya sokulduğunu, daha doğrusu demir bir çubuğa asılı halde bekletildiğini, elinde donan demirin de en sonunda çekilerek derisinin soyulduğunu anlattı. 

Jennifer, kendisi de dahil olmak üzere Kuzey Kore ordusundaki kadınların yüzde 70'inin cinsel saldırı veya taciz kurbanı olduğunu tahmin ediyor.

'SEÇİM ŞANSIM YOKTU'

Bir siyasi danışman, 23 yaşındaki Jennifer'ın ofisine gelmesini emrettiğinde, içgüdüsel olarak başına neler geleceğini biliyordu: "Eğer isteğini reddedersem, Kore İşçi Partisi'ne üye olamayacağımı, partiye katılamadan topluma dönersem sorunlu birisi olarak algılanacağımı ve hayatımın geri kalanında damgalanacağımı söyledi."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap