SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kur'an-ı Kerim yakan ırkçı vekilden bir provokasyon daha!

Kur'an-ı Kerim yakan ırkçı vekilden bir provokasyon daha!

20 Temmuz 2019 Cumartesi - 12:35




Kur'an-ı Kerim yakan, ırkçılıktan suçlu bulunan, Müslümanlar hakkında soykırım tehditleri yapan ırkçı lider, bir kez daha Müslümanları tahrik edecek büyük bir provokasyona imza attı.





Danimarka'daki bütün Müslümanları ülkeden sınır dışı etmek ve ülkede İslam'ı yasaklamak gibi bir ideali olan ırkçı milletvekili Rasmus Paludan, yeni bir provokasyona imza atarak yanına polisleri alıp bir Müslüman mahallesine gitti. Burada video kaydı yaparak insanları tahrik eden Paludan'a polis yakın koruma sağladı.

POLİS HEMEN SİLAHINA SARILDI

Haber7'de yer alan habere göre, mahalle sakinleri ırkçı lidere tepki gösterirken polisin hemen silahına sarılması dikkat çekti.




HEM SUÇLU HEM GÜÇLÜ!

Paludan bu olayı "Danimarka'da ilk kez bir siyasetçi polis tarafından korunmak zorunda kaldı" notuyla paylaşarak provokasyonu sosyal medya üzerinden sürdürdü.




PARLAMENTO ÖNÜNDE KUR'AN-I KERİM YAKTI

Mart ayında, Danimarka Parlamentosu önünde kılınan cuma namazını engellemek isteyen aşırı sağcı-ırkçı lider Rasmus Paludan, Kur’an-ı Kerim yakarak görüntüleri kayda aldırmıştı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap