SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kremlin: Putin-Zelenskiy zirvesi olasılığını reddetmiyoruz

Kremlin: Putin-Zelenskiy zirvesi olasılığını reddetmiyoruz

05 Nisan 2022 Salı - 15:35




Kremlin sözcüsü Peskov, Rusya'nın Kiev yakınlarındaki Bucha kasabasında sivilleri katlettiği suçlamalarının ardından Putin-Zelenskiy görüşmesinin "hala mümkün olduğu" mesajı verdi.





Kremlin Sözcüsü Dimitri Peskov bugün gazetecilere yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy arasında bir görüşme olasılığının halen mümkün olduğunu açıkladı. Peskov, "Bu görüşme olasılığını reddetmiyoruz. Ancak müzakerelerde bir belge üzerinde anlaşmaya varılabilmesi durumunda bu mümkün" dedi.

Reuters haber ajansının aktardığına göre, Peskov bugünkü basın brifinginde Ukrayna'nın başkenti Kiev yakınlarındaki Bucha kasabasında Rusya ordusunun sivilleri infaz etmekle suçlanmasına ilişkin konuştu. Kremlin sözcüsü, görüntülerle ilgili "İyi yönetilmiş, trajik bir gösteri. Rus ordusunu aşağılamayı hedefleyen canavarca bir sahtekarlık" ifadelerini kullandı.

Peskov, konuşmasında uluslararası topluma da çağrı yaparak "Kendinizi bu tür duygusal manipülasyonlardan uzak tutun. Ne kadar korkunç bir sahtekarlıkla karşı karşıya olduğumuzu anlayın" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap