SON DAKİKA



Haber > Dünya > Koronavirüsten ölen adama seyircili otopsi

Koronavirüsten ölen adama seyircili otopsi

03 Kasım 2021 Çarşamba - 19:22




Koronavirüs salgını dünyanın dört bir yanında milyonlarca ölüme sebep oldu, olmaya da devam ediyor. Zaman zaman koronavirüs ölümlerinden sonra bilimsel araştırmalar için otopsi yapılabiliyor. Ancak ABD'den gelen bir otopsi haberi adeta duyanların kanını dondurdu.





98 yaşındaki David Saunders geçtiğimiz günlerde koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti. Talihsiz adamın ölümünden sonra yaşanan akılalmaz olay adeta infial yarattı ve ABD basınında bir anda manşetlere taşındı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Oregon eyaletinde koronavirüsten hayatını kaybeden Saunders'a ailesinin bilgisi ve rızası olmadan Otopsi yapıldı. Üstelik cansız bedeni kesilip parçalara ayrılan adamın otopsisi için bilet satıldı ve işlem seyirciler önünde gerçekleşti!

ABD medyasında yer alan habere göre 'canlı' otopsi gösterisinin biletleri 500 dolardan satıldı.

David Saunders’ın ailesi ve geride kalan eşi 17 Ekim'de gerçekleşen otopsiden ancak olay televizyonlarda yayınlandığında haberdar olduklarını söyledi.

Bu korkunç gösteriye katılmak isteyenler bilet ücreti olarak 500 dolar ödedi. 'Gezici Tuhaflıklar ve Merak Edilenler' sergisi kapsamında düzenlenen otopsi izlencesi büyü, sahne şovları ve tuhaf olayların sergilendiği gösterilerin bir parçasıydı.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap