SON DAKİKA



Haber > Dünya > Koronavirüs İtalyan hükümetine de sıçradı!

Koronavirüs İtalyan hükümetine de sıçradı!

07 Mart 2020 Cumartesi - 15:41




Koronavirüs salgınının en sert şekilde vurduğu ülkelerden biri olan İtalya'da, hükümet ortağı Demokratik Parti'nin lideri Nicola Zingaretti'nin de koronavirüse yakalandığı tespit edildi





Avrupa'da koronavirüs salgınının en ciddi şekilde görüldüğü ülke olan İtalya'da hükümet ortağı Demokratik Parti'nin lideri Nicola Zingaretti'de koronavirüs tespit edildi.

Facebook hesabından bir video paylaşan Zingaretti, "Bende de koronavirüs var" dedi. İtalyan siyasetçi, kendini eve kapattığını ve son günlerde kendisiyle temas halinde olan herkesin kontrollerini yaptıracağını söyledi.

İtalya, koronavirüs salgınının Avrupa'da en etkili olduğu ülke olarak dikkat çekiyor. Akdeniz ülkesinde şimdiye dek 4636 vaka tespit edilirken, 197 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Hükümet bu hafta boyunca okulların, üniversitelerin, sinemaların ve tiyatroların kapatılması talimatını vermiş, İtalya Ligi Serie A'da tüm maçların seyircisiz oynanmasına karar verilmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap