SON DAKİKA



Haber > Dünya > Kolombiyalı hırsızlar kamerada

Kolombiyalı hırsızlar kamerada

03 Nisan 2015 Cuma - 13:03




Esenyurt’ta bir bankadan çıkan şahsı takibe alıp tekerini patlattıkları aracın torpido gözündeki 82 bin 500 TL’yi çalan Kolombiyalı hırsızlar önce güv





Olay Esenyurt'ta yaşandı... Hırsızlar an be an kameraya yansıdı... 

Olay, 3 Mart’ta saat 16. 00’da Esenyurt’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre H.T. (69) isimli erkek şahıs bir banka şubesinden 82 bin 500 TL para çekerek park halindeki 34 PAV 41 plakalı araca yöneldi. Hareket ettikten kısa bir süre sonra aracın sol arka tekerleğinin patlak olduğunu fark eden şahıs aracı cadde üzerinde durdurdu. H.T. isimli şahsın aracın tekerleğini değiştirmek üzere kardeşi ile birlikte uğraştıkları esnada şüpheli şahıslar aracın torpido gözünde bulunan 82 bin 500 TL parayı çaldı.

İhbar üzerine harekete geçen polis, Kolombiya uyruklu B.F.A.G. (24) ve C.E.A.G. (21) isimli şüpheli şahıslar Bağcılar’da yakayı ele verdi. Şahısların üzerinde yapılan aramalarda 3 adet kesici alet, 2 adet gri bere, 1 adet siyah bere, 2 çift siyah eldiven ele geçirildi. Yakalanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KOLOMBİYALI HIRSIZLAR KAMERADA

Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde mağdur aracı yol kenarına park ediyor. Daha sonra araçtan iniyor. Araçtan inen diğer kişiyle birlikte aracın tekerine bakıyor. Bu sırada şüpheli araca yaklaşıyor. Şüpheli daha sonra aracın torpido gözündeki parayı alıp kaçıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap